Spor

U17 Kız Milli Takımı’nın genç oyuncularının hedefi A Milli Takım forması giymek

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

açıklamalarda bulundu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Futbola orta okulda görev yaptığı okul takımında başladığını belirten Ecemnur Öztürk, “Ben Dudulluspor’da forma giyiyorum. Aynı zamanda U17 Kız Milli Takımı’nda da görev yapıyorum. Ayrıca takım kaptanlığını üstleniyorum.  Ortaokuldayken bir okul takımımız vardı. Orada oynadığımız bir maçı Dudulluspor’un teknik direktörü izlemeye gelmişti. Beni o maçta izleyip, beğendiler. Benim hikayem de orada başladı aslında” diye konuştu. 

“A MİLLİ TAKIM FORMASI TERLETMEK İSTİYORUM”

Ebru Topçu ve Napoli’nin Gürcü yıldızı Kvaratskhelia’yı kendisine örnek aldığını ifade eden Ecemnur Öztürk, “Türkiye’de kadın futbolu daha iyi olabilir. Ancak şu anda bulunduğumuz ortam da çok iyi. Daha çok gelişmesini istiyor ve bekliyoruz. Öncelikle A Milli Takım formasını terletmek istiyorum. Daha sonra da yurt dışında ülkemi temsil etmek isterim. Özellikle İspanya Ligi’nde forma giymek istiyorum. Her mevkii de kendime idol olarak gördüğüm bir futbolcu var. Ancak özellikle iki ismi sizlere söyleyebilirim. Kadınlarda Ebru Topçu. Erkek futbolunda ise Khvicha Kvaratskhelia” şeklinde konuştu.

MEVLÜDE MELEK OKUYAN: PARİS SAİNT GERMAİN’DE FORMA GİYMEK İSTİYORUM

Mevlüde Melek Okuyan, okuldaki Beden Eğitimi öğretmeninin yönlendirmesiyle Hatayspor’a transfer oldu. Futbola burada başlayan genç futbolcu, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından da Fenerbahçe’de forma giymeye başladı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

A Milli Takım’da forma giymek ve yurt dışında Türkiye’yi temsil etmek gibi hedefleri olduğunu ifade eden Mevlüde Melek Okuyan, “2008 doğumluyum. Hatayspor’dan Fenerbahçe’ye transfer oldum. Futbola okul takımında başladım. Beden eğitimi öğretmenim Hatayspor’un teknik direktörüne söyledi. Sonrasında da Hatayspor’a transfer oldum. A Milli Takım formasını giymek istiyorum. Ayrıca yurt dışında da forma giymek çok güzel olur. Önceliğim idolüm olan Messi’nin de forma giydiği Paris Saint Germain. İdollerim ise Fenerbahçe forması giyen Fatma Kara ve Lionel Messi” dedi.

Yurt dışında kadın futbolunun daha ileride olduğunu ifade eden milli futbolcu, Türkiye’de de kadın futbolunun gelişmesi için herkesin elinden geleni yaparak emek verdiğini söyledi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

– Ecemnur Öztürk’ün açıklamaları

– Mevlüde Melek Okuyan’ın açıklamaları

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version