Güvenlik

Otomobildeki salça kovaları ve patates çuvallarından 10 kilogram esrar çıktı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

BİNGÖL’de, yol kontrolünde şüpheli hareketler sergileyen sürücünün otomobilinde, salça kovaları ve patates çuvallarına gizlenmiş 10 kilogram esrar ele geçirildi. Araçtaki 2 şüpheli, gözaltına alındı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Genç ilçesindeki Küpar Yol Kontrol Noktası’nda yapılan denetimlerde, 1 otomobil sürücüsünün şüpheli hareketler sergilemesi dikkat çekti. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan aramada, araçta salça kovaları ve patates çuvallarının içine gizlenmiş halde 10 kilogram esrar ele geçirildi. Araçtaki S.D. ve A.A. gözaltına alındı. S.D.’nin üst aramasında da bir miktar uyuşturucu bulundu. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version