Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Otobüste fenalaşan yolcu, hastaneye yetiştirildi; o anlar kamerada

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

DİYARBAKIR’da belediye otobüsü şoförü Mehmet Şakir Kaçka (49), aracında fenalaşan öğretmen Abdullah Şimşek’i (32), hastaneye yetiştirdi. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 6 Şubat’ta Çınar ilçesinden kent merkezine doğru seyir halindeki 21 AES 779 plakalı Büyükşehir Belediyesi’ne ait yolcu otobüsünde meydana geldi. Yolculardan öğretmen Abdullah Şimşek, otobüste aniden fenalaştı. Otobüs şoförü Mehmet Şakir Kaçka, amirini arayıp aracı 4’lü ikaz lambalarını yakarak, özel bir hastanenin acil servisine götürdü. O anlar, otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı. Şimşek’in tedavisi sonrası taburcu edildiği belirtilirken; Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı Harekat Amiri Mustafa Yalçın, “Şoför arkadaşımız beni aradığında, kendisine hiç beklemeden otobüsü direkt olarak hastaneye sürmesini söyledim. Çok şükür, yolcumuz hastaneye sağ salim yetişti, şu anda durumu iyi. Bizi sonradan arayıp, teşekkür etti. Hastaneden de dün taburcu oldu” dedi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam