Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Osmaniye’de uyuşturucu operasyonu: 13 gözaltı, 2 tutuklama

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

OSMANİYE’de polisin uyuşturucuyla mücadele kapsamında düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 2’si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 31 Mart günü uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, keşif ve gözetleme sonucu belirlenen 18 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Sabahın erken saatlerinde eş zamanlı yapılan baskınlara Özel Harekât Polislerinin de destek verdi. Açılmayan kapılar koçbaşlarıyla kırılarak girildi. Ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise 1279 adet sentetik ecza, 48,76 gram bonzai, 3 adet pompalı tüfek ve 348 adet 9 milimetre çapında fişek ele geçirildi. Yakalanan 13 şüpheli gözaltına alınırken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam