Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Ölü bulundukları otomobilde, isimlerinin yazılı olduğu bıçak ele geçirildi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, dün akşam saatlerinde Asri Mezarlık içerisinde meydana geldi. Mezarlıkta park halinde bulunan otomobilde hareketsiz duran 2 kişiyi görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, araçta bulunan Veysel Ç. ile Eylül K.’nin hayatını kaybettiği belirledi. Vücutlarında kesici alet yarası bulunan 2 kişinin cenazeleri, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumunun morguna kaldırıldı. Bu arada araçta Veysel ve Eylülün isimlerinin yazılı olduğu bıçak ele geçirildiği bildirildi.

Olaya ilişkin soruşturmayı sürdüren polis ekipleri, Veysel Ç.nin Eylül K.yi boğazını keserek öldürdükten sonra kendi boğazını kesip intihar ettiği üzerinde duruyor.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Osmaniye'de mezarlık içerisinde iki kişinin cansız bedeni bulundu. Fotoğraf: Osmaniye, (DHA)

  • Osmaniye'de mezarlık içerisinde iki kişinin cansız bedeni bulundu. Fotoğraf: Osmaniye, (DHA)

  • Veysel Ç. (Fotoğrafta) otomobilde ölü bulundu. Fotoğraf: Osmaniye, (DHA)

Continue Reading
Reklam