Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Nevşehir’de, depremzede kadının evini su bastı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

NEVŞEHİR’de öğle saatlerinde etkili olan sağanağın ardından evini su basan depremzede Emine Bars’ın eşyaları kullanılamaz hale geldi.

Nevşehir’de öğle saatlerinde başlayan sağanak, günlük yaşamı olumsuz etkiledi, kentin birçok yerinde su taşkınları meydana geldi. 6 Şubat’taki depreme, Malatya’da yakalanan ve Nevşehir’e taşınan Emine Bars’ın evini de su bastı. Bars’ın Emek Mahallesi’ndeki apartmanlarının istinat duvarı sel nedeniyle yıkıldı. Depremzede Bars’ın giriş katta bulunan dairesi de suyla doldu. Evin odalarına dolan sel suları nedeniyle birçok eşya kullanılamaz hale geldi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, eve dolan suyu yapılan çalışmayla tahliye etti. 

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam