Sosyal medyada bizi takip edin

Dünya

Netanyahu’dan Filistin Devleti açıklaması

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, kabine toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Netanyahu, Filistin Devletinin kurulmasına karşı olma konusunda hep aynı noktada olduğunu belirterek, “Kimsenin onayına, sosyal medya paylaşımına ve dersine ihtiyacım yok. Ürdünün batısındaki herhangi bir bölgede Filistin Devletinin kurulmasına karşıyız ve bu değişmedi. On yıllardır bu tür girişimleri reddediyorum” ifadelerini kullandı.

Gazze anlaşması kapsamında Hamasın kontrolünde olan bölgenin silahsızlandırılacağını kaydeden Netanyahu, Hamasın silahsızlandırılmasının anlaşmanın şartı olduğunu ve ABD Başkanı Donald Trumpın da bunu söylediğini savundu.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam