Sosyal medyada bizi takip edin

Dünya

Netanyahu: Trump’la taktiksel anlaşmazlıklar yaşıyoruz

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Amerikan basınına yaptığı açıklamada, ABD Başkanı Donald Trump ile Lübnan konusunda yaşadıkları tartışmanın ‘önemsiz’ olduğunu öne sürdü. Netanyahu, ayrıntılara girmeyeceğini söyleyerek, Trump ile genel olarak aynı görüşte olduklarını bildirdi.

Trumpı ‘İsrailin en büyük dostu’ olarak nitelendiren Netanyahu, “Bazen, en iyi ailelerde olduğu gibi, bu tür taktiksel anlaşmazlıklar yaşıyoruz. Ancak her zaman bunları çözmenin bir yolunu buluyoruz ve bunu çok iyi dostlar olarak yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Netanyahu, ABD ile İran arasında gerçekten ateşkes olup olmadığı konusunda ise “Bence burada taktiksel bir oyun oynanıyor. İran, Trump’ın söylediği şeyi yani gerekirse askeri eyleme tam bir dönüş olacağını kesinlikle biliyor. Bu Başkan Trumpın kararı, İsrail hazır ve ABD güçleri de hazır” değerlendirmesinde bulundu.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam