Sosyal medyada bizi takip edin

Dünya

Netanyahu: Gazze’de Türkiye ve Katar askerlerinin konuşlanmasına izin vermeyeceğiz

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail Meclisi Knessette yaptığı konuşmada, Washington yönetiminin ikinci aşamasını başlattığı Gazze planı ve İran konusuna değindi. Netanyahu, Gazzede görev yapması planlanan Uluslararası İstikrar Gücü bünyesinde Türkiye ve Katar askeri varlığına onay vermeyeceklerini kaydetti.

Gazze Yönetimi Ulusal Komitesine destek amacıyla oluşturulacak Gazze Yönetim Kurulu konusunda Beyaz Saray ile fikir ayrılıkları yaşadıklarını belirten Netanyahu, Amerikalı müttefikleriyle bu konuyu müzakere ettiklerini dile getirdi.

Netanyahu ayrıca, İranın olası bir saldırısına daha önce görülmemiş ölçekte bir güçle karşılık vereceklerini öne sürdü. Netanyahu, İranın geleceğinde nelerin yaşanacağının şimdiden kestirilemeyeceğini ancak bölgede hiçbir şeyin eskisi gibi kalmayacağının kesin olduğunu iddia etti.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam