Tüm Haberler

Müteahhit Sürmeli: Restore edilen Şile Cezaevi belediyeden ödeme alamadığımız için açılamadı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Geleneksel taş mimari ile restore edilen cezaevine yönelik Sürmeli, “Şile Belediyesi tarafından bize ödeme yapılmadı. Bu yüzden alacaklarımızı tahsil edemedik ve resmi kabul işlemlerini yapamıyoruz. Bu durum projelerin hizmete açılmasını engelliyor. 2025-2026 eğitim öğretim yılına girerken bu tarihi yapıların bir an önce hayata geçirilerek gençlerimize faydalı hale gelmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Sürmeli, “Yetkililerden gerekli adımları atmalarını talep ediyorum. İlk kez bir cezaevi kütüphaneye dönüştürülüyor. Ancak bürokratik ve mali sıkıntılar nedeniyle, gençlerin hizmetine sunulması planlanan bu projeler yıllardır kapalı durumda bekletiliyor” ifadelerini kullandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version