Sosyal medyada bizi takip edin

Politika

Muharrem İnce, Dodurga beldesi seçimi için partisinin adayını tanıttı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

 MEMLEKET Partisi Genel BaÅŸkanı Muharrem Ä°nce, Çankırı’nın Dodurga beldesi için yapılacak seçim öncesi partisinin adayını tanıttı.

Çankırı’nın Orta ilçesine baÄŸlı olan ve köy statüsünden belde statüsüne geçen Dodurga’da, 3 Temmuz’da belediye baÅŸkanlığı seçimi yapılacak. Memleket Partisi Genel BaÅŸkanı İnce, partisinin ilk kez gireceÄŸi seçim için Dodurga’ya giderek adayları Osman Dede’yi tanıttı. Parti otobüsüyle belde meydanına gelen Ä°nce, halka seslendi. 

Parti olarak ilk kez seçime girdiklerini belirten Muharrem Ä°nce, “Sizlerden istediÄŸim bir ÅŸey var. Ä°lk defa seçime giriyoruz. Belediye baÅŸkanı adayımız Osman Dede’ye destek vermenizi istiyorum. Memleket Partisi’ne destek vermenizi istiyorum” dedi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam