Spor
Muğlaspor’da kutlama zamanı
Geçen sezon Bölgesel Amatör Ligden çıkan, üst üste ikinci kez şampiyon olarak 2nci Lig hedefine ulaşan Yeşil-beyazlılarda Kıyanç, “Bu şehri iki yıl içinde Bölgesel Amatör Ligden 2nci Lige taşımak sadece benim değil tüm Muğlanın başarısıdır. Bu yüzden birlikte yaşama ve başarma kültürünü her alanda sürdürmeliyiz. Muğla, her zaman daha iyilerine layıktır” dedi.
Kıyanç geçen hafta hayatını kaybeden Muğlalı gazeteci ve Muğlaspor sevdalısı Cüneyt Erdan’ı unutmadı. Takımın bu başarısında Cüneyt Erdan’ın ruhunun yanlarında olduğunu ifade eden Kıyanç, şampiyonluk kupasını ve primini Erdan’a ithaf ettiklerini açıkladı. Kıyanç, kulüpte görev yapan Erdanın şampiyonluk primini çocuklarına vereceklerini söyledi.
BESİM DURMUŞTAN 2 YILDA 2 KUPA
Muğlasporu yıllar sonra 2nci Lige taşıyan Teknik Direktör Besim Durmuş, kariyerinde üst üste ikinci kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Geçen sezon Karaköprü Belediyesporu 2nci Lige çıkardıktan sonra sezon başı Muğlaspor ile anlaşan Durmuş, Yeşil-beyazlıları da şampiyon yaptı. Silivrispor deplasmanında şampiyonluğu garantiledikten sonra dün tesislerde yönetimle bir araya gelen tecrübeli teknik adam şampiyonluk pastasını birlikte kesti.