Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Muğla’da ormanlara giriş yasaklandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Muğla Valiliği Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu tarafından alınan kararla ormanlara giriş 31 Ekime kadar yasaklandı. Muğla Valiliğinden yapılan açıklamada, “Muğla İli Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonunun 3 Nisan 2024 tarih ve 2024/01 sayılı kararının 22nci maddesine dayanarak ormanlara girişlerin, 1 Haziran-31 Ekim tarihleri arasında yasaklanması, 6831 Sayılı Orman Kanununun 74üncü maddesi ve 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 9uncu ve 66ncı maddeleri uyarınca uygun görülmüştür” denildi.

Muğla Kent Ormanı, tescillenmiş piknik ve mesire alanlarının bu kapsamın dışında kaldığı belirtildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Muğla'da havanın ısınmaya başlaması ve yangın riskinin artması nedeniyle ormanlara giriş yasaklandı. Fotoğraf: Arşiv / Muğla, (DHA)

  • Muğla'da havanın ısınmaya başlaması ve yangın riskinin artması nedeniyle ormanlara giriş yasaklandı. Fotoğraf: Arşiv / Muğla, (DHA)

Continue Reading
Reklam