Türkiye

MUĞLA Bodrum’da sıcaklık 40 dereceye çıktı; parklar ve sahiller doldu

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

MUĞLAnın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrumda sıcaklık 40 derece ulaştı. Sıcak ve nemli havada bunalanlar denize girerek serinlerken, bazıları da şezlongları parka çekerek ağaçların altında gölgede dinlendi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Bodrumda sıcak ve nemli hava bunalttı. Kentte hava sıcaklığı 40 dereceye nem oranı yüzde 40 seviyelerine çıkarken, deniz suyu sıcaklığı ise 23 derecelerde seyretti. Sıcak ve nemli havada bunalan yeril ve yabancı turistler denize girerek serinlerken, bazıları da şezlongları parka çekerek ağaçların altında gölgede dinlenmeyi tercih etti. Meteoroloji tahminlerine göre sıcak hava dalgası etkisinin gelecek günlerde de devam etmesi bekleniyor.

Haber-Kamera: Fırat AKAY/BODRUM(Muğla),-

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version