Türkiye

MUĞLA – 6 kilometrelik araç kuyruğu; 3 günde 500 bin araç giriş yaptı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ÜNLÜ turistik ilçeler Bodrum, Datça, Marmaris ve Fethiye’nin bulunduğu Muğlaya, Türkiyenin dört bir yanından Kurban Bayramı tatili için binlerce kişi gelmeye devam ediyor.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Muğla-Antalya karayolundaki 6 kilometrelik araç kuyruğu havadan görüntülenirken, il geneline 3 günde yaklaşık 500 bin araç giriş yaptı. Kurban Bayramı tatili için yola çıkan sürücüler, Aydın-Muğla, Muğla-Antalya kara yollarında trafik yoğunluğu oluşturmaya devam ediyor. İstanbul ve Antalya yönlerinden gelen sürücüler, yaklaşık 6 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu. Muğla genelindeki turistik tesislerde doluluk oranı yüzde 100’e ulaşırken, uygulama noktalarında jandarma ve polis ekipleri, sürücüler ile yolculara broşür dağıttı, Genel Bilgi Taraması (GBT) yaptı. İl geneline 3 günde yaklaşık 500 bin araç giriş yaparken, Muğla-Antalya karayolundaki 6 kilometrelik araç kuyruğu havadan görüntülendi.

Haber – Kamera: Cavit AKGÜN / MUĞLA,

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version