Güvenlik
Motosikletten savrulup ölen gencin dayısı: Bu bildiğin cinayet
Körfez Mahallesi Rafet Karacan Bulvarında gece saatlerinde meydana gelen kazada, İbrahim Tarakçı kullandığı 34 DVB 241 plakalı motosikletten savrularak ağaca çarptı. İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralanan Tarakçı, ilk müdahalesinin olay yerinde yapılmasının ardından ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tarakçı, kurtarılamadı.
BAŞKA ARAÇ TESPİT EDİLDİ
Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler yaptığı araştırmada kazadan hemen önce başka bir aracın daha olduğunu, kazaya bu aracın neden olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan sürücü T.Y.nin emniyetteki ifadesinde, korktuğunu, bu nedenle durmadığını söylediği öğrenildi. T.Y., işlemlerinin ardından bugün Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Tarakçı’nın cenazesi, ailesi tarafından teslim alınarak aynı ilçedeki Tüysüzler Mahallesi Fatih Camisine getirildi. Tarakçı ailesi ve yakınlarının katıldığı cenaze, Kent Mezarlığında toprağa verildi. Tarakçının İzmitte bulunan bir restoranda garsonluk yaptığı öğrenildi.
DİKİZ AYNASINDAN GÖRMÜŞ
Tarakçının dayısı Mehmet Acar, “Görgü tanıkları, bizim gencimiz yolda arkadan selektör yaparak araçtan yol istediği, geçerken araç sürücüsünün dikiz aynasından görüp motosikletin üzerine kırdığını, bu sırada motosiklet sürücüsünün hamle yapmasının ardından yoldan savrulup hemen önündeki ağaca çarptığını söylediler. Zaten orada ruhunu teslim ediyor ama bu bir cinayet. Trafik kazası falan değil. Adam senden selektör yaparak yol istiyor; sen ona yol vermek yerine direksiyonu üzerine kırıyorsun. Bu nasıl bir şey? Bu bildiğin cinayet” dedi. Soruşturma sürüyor.