Güvenlik

Minibüsle çarpışan motosikletin 17 yaşındaki sürücüsü Efe öldü

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kaza, dün akşam saatlerinde, Ergene ilçesi Velimeşe Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre; Rıza Efe Kömür, kullandığı 59 AKG 142 plakalı motosikletle kırmızı ışık yanan ve bariyeri kapalı olan hemzemin geçitten geçti. Bu sırada karşı taraftaki yolda seyir halinde olan Necati K. yönetimindeki 59 ALY 916 plakalı minibüs, motosiklete çarptı. Savrulan motosikletten düşen Kömür, yaralandı. İhbarla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kömür, sağlıkçıların müdahalesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Rıza Efe Kömür, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili inceleme başlatan jandarma ekipleri, minibüs sürücüsü Necati K.yi gözaltına aldı. Kaza anı, çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version