Sosyal medyada bizi takip edin

Ekonomi

Merzigo’nun içerik modeli Uluslararası Emmy Akademisi’nde

Yayınlanma tarihi:

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Merzigo, deneyimini sektörünün temsilcileriyle Los Angeles’ta paylaştığını duyurdu. 11 Eylül’de YouTube ev sahipliğinde gerçekleştirilen Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi Yönetim Kurulu ve Üyeler Toplantısı, dünyanın farklı ülkelerinden 80’i aşkın medya yöneticisini bir araya getirdiği belirtildi. Toplantıda televizyon sektörünün geleceği ve dijital platformlarla gelişen yeni iş modelleri ele alındı.

İÇERİKLERİN DİJİTALDE BÜYÜMESİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR GELİR

Merzigo Kurucu Ortağı ve CEO’su Yiğit Doğan Çelik, YouTube EMEA Başkanı Pedro Pina ile gerçekleştirdiği söyleşide Merzigo’nun Türkiye’de geliştirerek bugün küresel ölçekte uyguladığı modeli anlattı. Çelik, televizyon içeriklerinin dijital platformlara hazırlanmasından kanal yönetimine, farklı dillere uyarlanmasından uluslararası pazarlarda yeni izleyicilere ulaştırılmasına ve gelir elde edilmesine kadar uzanan sürece ilişkin deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Pedro Pina, etkinliğin ardından yaptığı paylaşımda Çelik ile gerçekleştirdikleri söyleşiyi günün öne çıkan anlarından biri olarak nitelendirdiğini belirtti.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • (Soldan sağa) YouTube EMEA Başkanı Pedro Pina ve Merzigo Kurucu Ortağı ve CEO’su Yiğit Doğan Çelik

  • (Soldan sağa) YouTube EMEA Başkanı Pedro Pina ve Merzigo Kurucu Ortağı ve CEO’su Yiğit Doğan Çelik

Continue Reading
Reklam