Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Mersin’de suç örgütüne operasyon: 20 gözaltı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

MERSİNde Kasten öldürmeye teşebbüs, Nitelikli yağma, İş yeri kurşunlanması, suçlarına karışan ve talimatları yurt dışında bulunduğu öğrenilen örgüt liderinden alan suç örgütü üyesi 20 şüpheli yakalandı.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kasten öldürmeye teşebbüs, Nitelikli yağma, İş yeri kurşunlanması, gibi çok sayıda olaya karışan ve yurt dışında bulunduğu öğrenilen örgüt lideri M.K.den talimat alan suç örgütüne yönelik çalışma başlattı. Şüphelilerin halk üzerinde korku, panik ve kaygı yaratarak yasa dışı ekonomik kazanç elde etmek amacıyla suç örgütü faaliyetlerine katıldığı ve tefecilik suçlarına karıştığı tespit edildi. Çalışma kapsamında kimliği tespit edilen 20 şüpheli şafak vakti özel harekat polisi ve dron destekli operasyonla yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, çok sayıda uzun namlulu silah ve mühimmatlar ile eylemler sırasında kendilerini kamufle ettikleri fosforlu kıyafetler, çok miktarda nakit para, dijital materyal, yazılı ajandalar, çek ve senetler ele geçirildi.

Şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü.

Haber-Kamera: Soner AYDIN/MERSİN,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir