Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Mersin’de el yazması Kur’an-ı Kerim operasyonu

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

MERSİN’de düzenlenen operasyonda el yazması olduğu belirtilen 4 adet Kur’an-ı Kerim ele geçirilirken olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tarihi eser kaçakçılığına yönelik sürdürdüğü çalışmalar sonucunda Bozyazı ilçesinde elinde bulundurduğu tarihi eserleri satmak için müşteri arayışında olan bir kişi tespit etti. Yapılan takip ve araştırma sonucunda operasyon düzenleyen ekipler şüpheli şahsı gözaltına aldı. Şüphelinin evinde arama yapan jandarma el yazması olduğu belirtilen 4 adet Kur’an-ı Kerim buldu.

El konulan tarihi eserler incelenmek üzere Anamur Müze Müdürlüğü’ne teslim edilirken, tarihi eser kaçakçılığı ile ilgili soruşturma sürüyor.

Haber-Kamera: MERSİN,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam