Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

MERSİN- Tehditle haraç toplayan 7 kişi yakalandı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

MERSİNde suç örgütlerinin adını kullanarak haraç isteyen 7 kişi gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5i tutuklandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerin, organize olarak vatandaşları tehdit edip suç örgütlerinin adını kullanarak haraç isteyen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Çalışma kapsamında kimliği tespit edilen 7 şüphelinin yakalanması için teknik ve fiziki takip başlatıldı. Özel harekat polisi destekli düzenlenen operasyonla şüpheliler gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Nitelikli Yağma, Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokma, Tehdit ve 6136 SKM suçlarından adliyeye sevk edilen şüphelilerin 5i çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı, 2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi.

Haber-Kamera: Soner AYDIN/MERSİN,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir