Sosyal medyada bizi takip edin

Yerel

Mersin-Otomobille hayvan çalan şüpheliler yakalandı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

MERSİNin merkez Akdeniz ilçesinde otomobille koyun, keçi ve buzağı çalan 3 şüpheli yakalandı.

İlçede vatandaşların hayvanlarının çalındığı ihbarını alan Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri bölgede çalışma başlattı. Hırsızlık olaylarının meydana geldiği adreslerde kamera görüntülerini inceleyen ekipler, 3 şüpheliyi belirledi. Çaldıkları hayvanları bir iş yerinin bahçesinde sakladıkları tespit edilen şüpheliler F.Y., A.E., ve M.E.Ş. yakalandı.

Şüphelilerin çaldıkları hayvanların bir kısmını Aksarayda, bir kısmını da Tarsusta kasaplara sattıkları, sattıkları hayvanların nakillerini de kamyonetlerle yaptıkları tespit edildi. Şüphelilerin elinden kurtarılan hayvanlar ise sahiplerine teslim edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen F.Y., A.E., ve M.E.Ş., çıkarıldıkları nöbetçi mahkemede tutuklandı.Öte yandan şüphelilerin çaldıkları hayvanları otomobille taşıyıp bir iş yerinin bahçesine koydukları anlar güvenlik kamera görüntülerine yansıdı.

Haber-Kamera: Soner AYDIN/MERSİN,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir