Spor

Menemen FK’nın tadı kaçtı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

 TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta deplasmanda Iğdır Futbol Kulübü’ne 2-1 mağlup olan Menemen Futbol Kulübü’nün galibiyet hasreti 3 haftaya yükseldi. Sarı-lacivertliler, 2’de 2 yaptıktan sonra son 3 maçında 3 puanı bir arada göremedi. Bu periyotta İnegölspor’a deplasmanda 5-2 yenilip, evinde Kastamonuspor’la 1-1 berabere kalan İzmir temsilcisi, Iğdır sınavından da eli boş ayrıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Ligde 9 maçta; 3 galibiyet, 2 beraberlik, 4 yenilgi alıp 11 puan toplayan Menemen FK, üst üste kaybettiği puanlarla 5’inci sıradan 10’uncu basamağa geriledi. Sarı-lacivertliler pazar günü evinde oynayacağı Somaspor karşılaşmasını kazanarak yeniden çıkışa geçmeye çalışacak. Öte yandan Menemen’de sol bek Erhan ve forvet arkası Özkan sarı kart cezalısı durumuna düştü.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version