Güvenlik

Menderes’te 5 kişinin öldüğü kazada sürücülerden birinin ehliyetine geçici olarak el konulmuş

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kaza, 9 Haziranda saat 03.30 sıralarında Menderes- Seferihisar karayolu üzeri Keler mevkisinde meydana geldi. Özkan Nazlının (45) kullandığı 35 CLF 493 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Sultan Baran (22) yönetimindeki 35 ZY 756 plakalı otomobille çarpıştıktan sonra S.U. (21) idaresindeki 45 ARV 589 plakalı otomobile çarptı. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçlarda sıkışan kişiler, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı. Kazada Özkan Nazlı ve eşi Suna Nazlı (45) ile diğer araç sürücülerinden Sultan Baran, ablaları Emine Baran (26) ve Fatma Baran (24) yaşamını yitirdi. Yaralanan Eda Doğa Doyuran (20) ve Zeynep Nazlı (20), ambulanslarla Menderes Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayı yara almadan atlatan otomobil sürücüsü S.U. ise ifadesine başvurulmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

KAZADA ÖLEN ÇİFT, BAYRAM ZİYARETİNDEN DÖNÜYORMUŞ

Ölen 5 kişiden Özkan ve Suna Nazlı çifti, Kemalpaşada toprağa verildi. Çiftin, Bornova ilçesindeki akrabalarına yaptığı bayram ziyaretinin ardından Menderesteki evlerine dönerken kazanın meydana geldiği belirtildi. Galericilik yapan ve aynı zamanda tarım ürünleri alım satım işiyle ilgilendikleri öğrenilen Nazlı çiftinin aynı kazada yaralanan kızları Zeynep Nazlı ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Yaralılardan Eda Doğa Doyuranın ise hayati tehlikesinin bulunduğu ve hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi. Zeynep ile Edanın çocukluk arkadaşı olduğu öğrendi.

3 KARDEŞ İŞ ÇIKIŞI EVE DÖNÜYORMUŞ

Sultan, Emine ve Fatma Baran kardeşler ise Mardinin Artuklu ilçesinde toprağa verildi. Kazanın, kısa süre önce askerden geldiği öğrenilen Sultan Baranın 2 ablasıyla birlikte çalıştığı, Menderesteki bir midye işletmesinden Konak ilçesindeki evlerine dönerken kazanın yaşandığı belirtildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

BAKAN DUYURDU

Kazada yaşamını yitiren sürücülerden Özkan Nazlının alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu ortaya çıktı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İzmirde meydana gelen ve 5 vatandaşımızın hayatını kaybettiği kazada, sürücünün ehliyetine, alkollü araç kullanmaktan 3 kez işlem yapıldığı; bu nedenle kazanın olduğu tarihte ise sürücü belgesinin geçici olarak geri alınmış olduğu tespit edildi” ifadelerine yer verdi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version