Güvenlik

Mardin’de 16 yaşındaki Zuhal’in evde silahla ölümüne ilişkin babası tutuklandı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, 11 Mart’ta akşam saatlerinde Mazıdağı ilçesi kırsal Poyraz Mahallesinde meydana geldi. Zuhal Sayyar, evde silahla vuruldu. Yakınlarının ihbarı üzerine adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybettiği belirlenen Sayyarın cansız bedeni otopsi için Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İlk incelemede, Sayyarın vücudunda darp izi ve morluklara rastlandı. Soruşturma kapsamında Zuhalin ağabeyi H.S., gözaltına alındı. H.S.nin işlemleri sürerken, dün de kardeşlerin babası A.S. gözaltına alındı. Diğer yandan otopsi sonrası ailesi tarafından alınan Zuhal’in cenazesi, Mazıdağında aile kabristanında defnedildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

OLAYDAN 1 GÜN ÖNCE KIZINI HORTUMLA DARBETMİŞ

Zuhalin ağabeyi H.S., ifadesinde olay saatinde uyuduğunu, silah sesi ile uyandığını söyledi. Baba A.S. ise olaydan 1 gün önce kızını hortumla dövdüğünü itiraf etti. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen baba ve oğul, savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, baba A.S.’nin ‘kasten yaralama’ suçundan tutuklanmasına karar verirken, oğlu H.S. ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version