Güvenlik

MARDİN Seyir halindeyken alev alan minibüs ve geri giderken çarptığı kamyonet yandı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

MARDİN’in Artuklu ilçesinde seyir halindeki minibüs alev aldı. Geri giden araç, yolda duran kamyonete çarptı. Olayda yaralanan olmazken, minibüs ve kamyonet kullanılamaz hale geldi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Kaza, öğleden sonra Artuklu ilçesi Türkmenler Geçidi’nde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 69 AAD 346 plakalı minibüs, seyir halindeyken motor kısmından alev alarak yanmaya başladı. Durumu fark eden sürücü, yol kenarına çekerek araçtan indi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bu sırada araç, geri giderek yolda bekleyen 21 VD 890 plakalı kamyonete çarptı. Kamyonet sürücüsü aracını alevlerden kurtaramayınca indi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Kimsenin yaralanmadığı olayda minibüs ve kamyonet kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber-Kamera: Salih KESKİN/MARDİN,

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version