Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Mardin – Bakan Işıkhan, Kiraz Festivali’ne katıldı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Bakan Işıkhan: TÜİK’in oranı, son 20 yılın en düşük işşizlik oranı (3)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardinin Yeşilli ilçesinde Kaymakamlık ve Belediye tarafından Yeşilli Gençlik Merkezinde bu yıl 17ncisi düzenlenen ‘Yeşilli Uluslararası Kültür Sanat ve Kiraz Festivaline katıldı. Programa, Bakan Işıkhan’ın yanı sıra Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç ve Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir de katıldı.

Bakan Işıkhan, geliri Gazzeye bağışlanmak üzere hazırlanan yöresel ürünlerin satışının yapıldığı stantları gezdi. Işıkhan, programda yaptığı konuşmada, Yeşilli ilçesinin medeniyetlerin ve kültürlerin buluşma noktası olduğunu söyledi. Festivalde kültürel zenginliğin bütün dünyaya, gelecek kuşaklara ince bir işçilikle, alın teri ve göz nuruyla aktarıldığını ifade eden Işıkhan, el sanatlarından yöresel tatlara, konserlerden yarışmalara kadar pek çok güzelliğinin tanıtıldığını belirtti. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Işıkhan, “Hamdolsun, ilçemiz yerelde belediyemiz ise genelde devlet yatırımlarımızla her geçen gün daha da büyüyor ve gelişiyor. Bu anlamda hem Yeşillinin hem de Mardin’in, sadece ekonomik değil, sosyal ve kültürel kalkınmayı da gerekli kılan Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun önemli bir parçası olacağına inanıyorum. Bizler, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde devlet ve millet el ele verip, hedeflerin gerçekleşmesi, şehrimizin kalkınması ve ilerlemesi için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Mardini, bünyesinde barındırdığı tüm unsurlarıyla birlikte, hak ettiği noktaya inşallah sizlerle birlikte taşıyacağız” dedi.

Haber-Kamera: Salih KESKİN/MARDİN,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam