Spor
Mardin 1969 Spor- Güzide Gebze Spor: 2-2
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Mardin 1969 Spor, 16’ıncı hafta müsabakasında Kızıltepe İlçe Stadında Güzide Gebze Spor Kulübünü konuk etti. Ev sahibi Mardin 1969 Spor, maça İsmail Cengiz, Yalçın Kılınç, İslam Çerioğlu, Şener Kaya, Vural Altan, Erol Akdağ, Serdar Yiğit, Abdullah Aydın, Bünyamin Balat, Doğukan Emeksiz ve Mert Miraç Altıntaş ilk 11 ile çıktı.
Mardin 1969 Sporda 30’uncu dakikada sakatlanan Erol Akdağ, yerini Enes Erole bıraktı. 39’uncu dakikada Mardin Spor, Doğukan Emeksiz’in aşırtma vuruşuyla bulduğu golle 1-0 öne geçti. Kalan sürede başka gol olmayınca Mardin 1969 Spor, soyunma odasına önde girdi.
İkinci yarıya da etkili ve iyi bir oyunla başlayan Mardin 1969 Spor, 61’inci dakikada Abdullah Aydının asistinde kaleciyle karşı karşıya kalarak düzgün bir vuruş yapan Serdar Yiğitin attığı gol ile farkı ikiye çıkardı.
Bu gole 3 dakika sonra cevap veren Güzide Gebze Spor Kulubü Mutlu Gülerin attığı gol ile farkı 1e indirerek, durumu 2-1 yaptı. 76’ncı dakikada sakatlanan Mardin 1969 Spor kalecisi İsmail Cengiz, yerini yedek kaleci Azat Kuçkara bıraktı. Güzide Gebze Spor Kulübü 90+6da kazandığı penaltıda Batuhan Altıntaşın attığı gol ile durumu 2-2 olarak eşitledi. Penaltının ardından saha kenarında çıkan gerginlik nedeniyle maç bir süre devam edemedi. Mardin Spor taraftarları penaltı kararı nedeniyle hakeme yoğun tepki gösterdi.
Kalan sürede başka gol olmayınca maç 2-2 beraberlikle sona erdi. Bu sonuçla Mardin 1969 Spor, puanını 36ya çıkardı, ancak grubunda 2’inci sıraya düştü.