Türkiye

Manisalı şehidin acı haberi ailesine ulaştı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde kayıp Piyade Üsteğmen Nuri Melih Bozkurtun naaşının bulunması amacıyla başlatılan operasyon sırasında girdikleri mağarada metan gazına maruz kalarak şehit olan askerlerden Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Manguranın acı haberi, İzmirin Seferihisarda yaşayan eşi Melahat Mangura ile Manisanın Akhisar ilçesi Hürriyet Mahallesinde yaşayan annesi Misliye Ozana ulaştı. Şehadet haberi Akhisar Kaymakamı Mustafa Can ve beraberindeki ekip tarafından verildi. Şehit ailesinin İzmirdeki evinin sokağına ve Manisadaki annesinin evi ile sokağa Türk bayrakları asıldı. Evlerin önüne taziye çadırı kuruldu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

BABASI KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYORMUŞ

Mangura’nın pankreas kanseri nedeniyle Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesinde tedavisi süren babası Vasfi Manguraya ise haber verilmediği bildirildi.

DÜĞÜN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan 18 Ağustos 2018 yılında evlenen şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Manguranın düğün görüntüleri ortaya çıktı. 5 yaşında Deniz Ece adında kızı olan şehit Mangura’nın cenazesinin Akhisarda toprağı verileceği öğrenildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version