Türkiye

Manisa – Şoför ihbar etti; su dolan çiftlikte mahsur kalan köpekleri hayvanseverler kurtardı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

MANİSAnın Turgutlu ilçesinde su ile dolan çiftlikte mahsur kalan 2 köpek, yoldan geçerken durumu fark eden kamyon şoförünün ihbarı sonrası hayvanseverler tarafından kurtarıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İzmir-İstanbul Otoyolunun Turgutlu-Akhisar bölümünde sağanak sonrası sel meydana geldi. Yol kenarındaki bir çiftlikte bulunan iki köpek de selin ortasında mahsur kaldı. Yoldan geçen bir kamyon şoförü de durumu fark edince, hayvanseverlere haber verdi. İhbarla harekete geçen bir sivil toplum kuruluşunun ekipleri, mahsur kalan köpekleri kurtardı. Köpeklerin durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Haber: Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU (Manisa),

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version