Spor
Manisa FK’ya gurbetçi takviye


 Spor Toto 1’inci Lig’de yeni sezona iddialı bir kadroyla girmeyi hedefleyen Manisa Futbol Kulübü, Almanya’nın FC Köln 2 takımından gurbetçi sol bek Mert Kuyucu’yla sözleÅŸme imzaladı. St. Pauli altyapısında yetiÅŸen 22 yaşındaki futbolcu, Fikri Bayrıl Tesisleri’nde düzenlenen törenme kendisini 2 yıllığına siyah-beyazlılara baÄŸlayan kontrata imza attı. Törene kulübün baÅŸkan vekili Engin Anlı da katıldı.
Ä°mza töreninde konuÅŸan Mert Kuyucu, “Manisa Futbol Kulübü ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Çok büyük hedefleri olan bir kulübe geldim. Manisa FK formasıyla baÅŸarılı olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.
Mert Kuyucu’ya Manisa Futbol Kulübü formasıyla baÅŸarılı dileyen Engin Anlı ise “Mert, Avrupa’daki oyuncu izleme ekibimizin yakından takip ettiÄŸi bir oyuncuydu. Kendisini Manisa Futbol Kulübü’ne kazandırdığımız için mutluyuz. Mert’e Manisa Futbol Kulübü forması altında büyük baÅŸarılar diliyorum” ÅŸeklinde konuÅŸtu.
