Türkiye

 Maltepe’de devrilen ağacın dalları bir dairenin balkonundan içeri girdi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

MALTEPE’de devrilen çam ağacının dalları, bir binanın ikinci katındaki dairenin balkonunun camını kırdı. Dalların pencereden içeri girdiği dairenin sahibi, “Evde otururken bir gürültü geldi. Baktığımızda ağaç devrilmiş, camları kırmış içeriye doğru gelmiş” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Maltepe Mimoza Sokak’ta bulunan 4 katlı binanın bahçesindeki çam ağacı kökünün çürümesi nedeniyle devrildi. Devrilen çam ağacının dalları, 3 katlı binanın ikinci katındaki bir dairenin balkon camını kırarak içeri girdi. Balkonda hasar meydana gelirken, bina sakinlerinin haber vermesi üzerine itfaiye ve belediye ekipleri devrilen ağaca müdahale etti. Çalışmalar sonucunda devrilen ağaç kesilerek binadan ayrıldı.  Daire sahibi Fatih Mehmet Kılınç, “Evde otururken bir gürültü geldi. Hemen koştuk, baktığımızda ağaç devrilmiş, camları kırmış içeriye doğru gelmiş. Çok şükür kimse bir şey olmadığı, kimse yaralanmadı” dedi.  

Mahalle sakini Turgay Özkaya ise, “Tahminen ağacın kökleri zayıflamış. Dünden beri de yağmur yağıyor, birazda rüzgâr vardı. Kökler olmadığı için olduğu gibi devrildi. 2 tane dal komşumun balkonundan içeri girmiş. Yan tarafında bulunan daire de bacanağımın dairesi ağaç oraya doğru yaslanmış” şeklinde konuştu. 

 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version