Güvenlik

Kuyumcuya sahte altın satmak isteyen 3 kişi tutuklandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 kişinin Manisadan Konyaya sahte altın getirip, piyasaya süreceği bilgisini aldı. Çalışma başlatan ekipler, şüphelilerin E.S., C.A. ve H.G. olduğunu belirledi. Akşehir ilçesine geldiği tespit edilen şüpheliler, ekipler tarafından takibe alındı. 3 kişi, bir kuyumcuya sahte gram altın satmak isterken suçüstü yakalandı. Şüphelilerin üzerinde ve otomobilde yapılan aramada; toplam 9 sahte gram altın ile 10 bin 160 TL ele geçirildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

ALTIN DİYE BAKIR SATMAYA ÇALIŞMIŞLAR

Ele geçirilen altınlar, altın imalatı yapan bir kuyumculuk tarafından analiz edildi. İncelemede; ürünlerin yüzde 63 oranında bakır, yüzde 36 oranında çinko içerdiği ve herhangi bir maddi değerinin bulunmadığı tespit edildi. Gözaltına alınan 3 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version