Güvenlik

Kütahya’da ruhsatsız iş yerinde gaz kaçağı nedeniyle patlama; 1 yaralı /Video eklendi

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Yıldırım Mahallesi Atatürk Bulvarı’ndaki bir kafenin mutfağında gaz kaçağı nedeniyle patlama oldu. Patlama sırasında iş yerinde bulunan çalışanlardan N.K. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenlik önlemi alırken, vücudunda yanık ve kesi oluşan N.K., sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Kütahya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. N.K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Ruhsatı olmadığı öğrenilen iş yeri, ekiplerin incelemesinin ardından mühürlendi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version