Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Kuşadası sahilinde kıyıya vurmuş erkek cesedi bulundu

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Güzelçamlı Mahallesi’nde sabah saatlerinde sahilde yürüyüşe çıkanlar, deniz kıyısında hareketsiz yatan kişiyi fark etti. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptıkları kontrolde, kıyıda yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Üzerinden Mehmet Çelik’e ait kimliğin çıktığı cesette herhangi bir kesici veya delici alet izine rastlanmadı. Parkinson hastası olan Mehmet Çelik’in dün akşam saatlerinde dolaşmak için evinden çıktığı ve kendisinden bir daha haber alınamadığı öğrenildi. Mehmet Çelik’in cansız bedeni kesin ölüm nedenini tespiti için otopsi yapılmak üzere Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Adli Tıp morguna gönderildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Aydın’ın Kuşadası ilçesi sahilinde, kıyıya vurmuş erkek cesedi bulundu. Parkinson hastası Mehmet Çelik’e (66) ait olduğu tespit edilen ceset, otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı. Fotoğraf: Kuşadası (Aydın),(DHA)

  • Aydın’ın Kuşadası ilçesi sahilinde, kıyıya vurmuş erkek cesedi bulundu. Parkinson hastası Mehmet Çelik’e (66) ait olduğu tespit edilen ceset, otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı. Fotoğraf: Kuşadası (Aydın),(DHA)

Continue Reading
Reklam