Dünya

‘Küresel Kararlılık Filosu’ Gazze’ye doğru yola çıkacak

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Tunusta sivil toplum kuruluşu ‘Filistin Ortak Eylem Koordinasyonu’ sorumluları, Küresel Kararlılık Filosu temsilcileriyle Tunus Genel İşçi Sendikası merkezinde basın toplantısı düzenledi. Küresel Kararlılık Filosu üyesi Hayfa el-Mansuri, 44 ülkeden temsilcinin filoya katılım hazırlıkları kapsamında Tunusta bir araya geldiğini belirtti. Mansuri, Fas Kararlılık Filosu, Gazzeye Doğru Küresel Hareket, Doğu Asya Girişimi ve Özgürlük Filosu olmak üzere 4 girişimin Gazzeye uygulanan ablukayı kırmak için toplandığını kaydetti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Filonun ilk misyonunun 31 Ağustosta İspanyadan yola çıkacağını vurgulayan Mansuri, ikinci misyonun da 4 Eylülde Tunustan yola çıkacağını aktardı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version