Türkiye

Küçükçekmece’de spor kulübü başkanına silahlı saldırı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KÜÇÜKÇEKMECE’de Yeşilova Esnaf Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ulaş silahlı saldırıya uğradı. Ulaş’ın kulüp binasının altında bulunan esnaflarla kira için toplantı yaptığı sırada, otopark işletmecileri ile çıkan tartışmanın ardından vurulduğu öğrenildi. Saldırgan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Olay, Yeşilova Mahallesi’nde öğlen saatlerinde yaşandı. İddiaya göre Yeşilova Esnaf Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ulaş ile kulüp binası altında bulunan esnaflarla kira konusunda toplantı yaptığı öğrenildi. Toplantı sırasında otopark işletmeciliği yapan kişiler ile Ulaş arasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışmada otopark işletmecisinin arkadaşı olduğu öğrenilen bir kişi yanında bulunan silah ile Ulaş’a ateş etmeye başladı. Silah seslerini duyan kulüp çalışanları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ayağından yaralanan Ahmet Ulaş, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Silahla ateş eden şüpheli polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version