Dünya

Kremlin: Rusya, ateşkes değil, barış üzerinde çalışıyor

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Ukraynada çözüm için yürütülen çabalara ilişkin değerlendirmede bulundu. Peskov, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’nin, ülkesinde devlet başkanlığı seçimlerinin düzenlenebileceği açıklamasını, yeni gelişme olarak yorumladı. Peskov, “Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in uzun zamandır bahsettiği buydu. Bu nedenle, ilgili gelişmeleri izleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Zelenskiynin enerji altyapılarına karşılıklı saldırılara ilişkin ateşkes üzerinde çalıştıkları yönündeki açıklaması ile ilgili Peskov, “Ukraynada, imzalı belgelere dayalı sürdürülebilir ve uzun vadeli barış, Moskova için mutlak öncelik” diye konuştu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version