Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Konyaspor, 3 oyuncuyu renklerine bağladı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Yeşil-beyazlı kulüp, Portekizli oyuncu Diogo Gonçalves ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Benfica Akademide futbol hayatına başlayan Gonçalves; Nottingham, Famalicao, Kopenhag, Salt Lake ve son olarak MLS Pool forması giydi. Gonçalves, takımda 17 numaralı formayı giyecek.

Konyaspor, Trabzonsporlu Rayyan Baniya ile de 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Benin asıllı Türk futbolcu Baniya; Verona, Mantova, Renate, Fatih Karagümrük, Palermo ve son olarak Trabzonspor forması giydi. Baniya, takımda 22 numaralı formayı giyecek.

Yeşil-beyazlı ekip, Belçikalı kanat oyuncusu Kazeem Olaigbe ile satın alma opsiyonuyla birlikte 2025-2026 sezonu sonuna kadar kiralık sözleşme imzaladı. Anderlecht Akademide futbol hayatına başlayan Olaigbe; Southampton, Ross County, Harrogate Town, Cercle, Rennes ve son olarak ülkemizde Trabzonspor forması giydi. Olaigbe, takımda 70 numaralı formayı giyecek.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Konyaspor, kanat oyuncusu Diogo Gonçalves ile Trabzonsporlu futbolcular defans oyuncusu Rayyan Baniya, Kazeem Olaigbe'yi renklerine bağladı.Fotoğraf: Konya,(DHA)

  • Konyaspor, kanat oyuncusu Diogo Gonçalves ile Trabzonsporlu futbolcular defans oyuncusu Rayyan Baniya, Kazeem Olaigbe'yi renklerine bağladı.Fotoğraf: Konya,(DHA)

Continue Reading
Reklam