Güvenlik

Konya’da ‘yan baktın’ kavgası: 5 yaşındaki çocuk öldü, 2 kişi yaralandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, saat 20.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Şemsi Tebrizi Mahallesi Baba Sultan Caddesinde meydana geldi. Taksi ile mahalleye gelen 3 kişi ile Nedim Kaçın ve Ali Turan arasında iddiaya göre, yan bakma tartışması çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine karşı gruptan 2 kişi tabanca ile ateş açtı. Açılan ateş sonucu Ali Turan bacağından, Nedim Kaçın karnından ve o sırada sokakta bulunan akrabası Yıldım Kaçın boynundan yaralandı. Saldırgan 3 kişi geldikleri taksi ile kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı 3 kişi ambulanslarla Konya Numune Hastanesine sevk edildi. Tedaviye alınan yaralılardan Yıldırım Kaçın, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Hayati tehlikesi bulunan Nedim Kaçın da yapılan ilk müdahalenin ardından Meram Tıp Fakültesine sevk edildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

ARAMIZDA YAN BAKMA KAVGASI ÇIKTI

Sağlık durumu iyi olan Ali Turanın ilk ifadesinde saldırganlarla aralarında yan bakma meselesi nedeniyle kavga çıktığını belirtti. Polis, taksi ile kaçan saldırganların kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version