Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

KONYA – Eren’in ölümüyle ilgili cinayet şüphelisi yurt dışına kaçma planı yapmış

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Taksi şoförlüğü yapan üniversite öğrencisi Eren Peker’in (20), trafikte ‘yol verme’ kavgasında öldürülmesiyle ilgili cinayet şüphelisi Muzaffer T.nin (27) kaçmasına yardımcı olduğu öne sürülen arkadaşı Mikail K. de (19) soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Muzaffer T.nin olayın ardından yurt dışına kaçma planları yaptığı ancak kaçamadan yakalandığı öğrenildi. Kasten yaralama, Tehdit ve hakaret gibi 12 suçtan kaydı bulunan Muzaffer T.nin en son geçen mart ayında alkollü araç kullanırken, Dur ihtarına uymayıp takip sırasında bir polis ekibinin aracına çarptığı ve yakalandıktan sonra da tutuklandığı ortaya çıktı. Bir süre tutuklu kaldıktan sonra da Görevi yaptırmamak için direnme, Kamu malına zarar verme, Trafik güvenliğini tehlikeye düşürme suçlarından toplamda 2 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle hakkında dava açıldığı ve tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildiği öğrenildi.

Muzaffer T., sürücü arkadaşı Muammer B. (34) ve kaçmalarına yardımcı olan Dilek K. (36) ve Mikail K., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Haber-Kamera: Salih BÜYÜKSAMANCI/KONYA,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir