Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Konkordato ilan eden inşaat firmasına ‘dolandırıcılık’ operasyonu; 5 gözaltı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü ‘dolandırıcılık’ soruşturması kapsamında, 16 Haziran’da konkordato ilen eden inşaat firmasına yönelik, bu sabah İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Şirket ortakları H.A., A.A., M.A., V.T. ve E.T. gözaltına alındı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Bursa’da konkordato ilan eden inşaat firmasına ‘dolandırıcılık’ soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Şirket sahiplerinin de aralarında olduğu 5 kişi gözaltına alındı. (Fotoğrafta A.A.) Fotoğraf: Bursa, (DHA)

  • Bursa’da konkordato ilan eden inşaat firmasına ‘dolandırıcılık’ soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Şirket sahiplerinin de aralarında olduğu 5 kişi gözaltına alındı. (Fotoğrafta A.A.) Fotoğraf: Bursa, (DHA)

  • Bursa’da konkordato ilan eden inşaat firmasına ‘dolandırıcılık’ soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Şirket sahiplerinin de aralarında olduğu 5 kişi gözaltına alındı. (Fotoğrafta M.A.) Fotoğraf: Bursa, (DHA)

  • Bursa’da konkordato ilan eden inşaat firmasına ‘dolandırıcılık’ soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Şirket sahiplerinin de aralarında olduğu 5 kişi gözaltına alındı. (Fotoğrafta solda H.A., sağda M.A.) Fotoğraf: Bursa, (DHA)

Continue Reading
Reklam