Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Kocaeli’de otomobille seyir halindeyken silahlı saldırıya uğrayan sürücü yaralandı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, saat 22.30 sırlarında Yeni Mahalle Ayaz Sokak’ta meydana geldi. Sokak üzerinde 34 GAL 303 plakalı otomobil ile seyir halinde olan Fırat O.ya kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Kurşunların isabet etmesiyle yaralanan Fırat O.’nun direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, sokak ürerindeki beton aydınlatma direğine çarparak durabildi. Silah seslerini duyan çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Fırat O., Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Fırat O’nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri sokakta ve otomobilde inceleme gerçekleştirdi. Polis, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

FOTOĞRALI

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından silahlı saldır düzenlenen otomobil beton aydınlatma direğine çarptı, kurşunların isabet ettiği sürücü Fırat O. ağır yaralandı. Fotoğraf: Ardacan Uzun/İzmit(Kocaeli),(DHA)

Continue Reading
Reklam