Güvenlik

Kocaeli – Düğün konvoyunda drift yapan sürücüye 46 bin TL ceza

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KOCAELİnin Gebze İlçesinde düğün konvoyunda drift atan sürücüye 46 bin 392 lira para cezası uygulanırken otomobil ise 60 gün süreyle trafikten men edildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 7 Mayıs’ta gerçekleştirilen düğün konvoyunda sürücüsü öğrenilemeyen 34 TC 2068 plakalı otomobilin drift yaptığı ve trafiği tehlikeye düşürdüğü görüntüler sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Görüntüler üzerine harekete geçen Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, araç sürücüsünü ve otomobili tespit etti. Ekipler sürücüye 46 bin 392 lira para cezası uygulanırken sürücünün ehliyetine ve araca ise 60 gün el konuldu.

HABER: Erol POLAT/GEBZE(Kocaeli),

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version