Türkiye
Kırıkkale- Gelinini yaralayıp, onun kız kardeşini öldüren kayınpeder adliyeye sevk edildi
KIRIKKALEde oğluyla boşanma aşamasındaki gelini Eser Ereliyi tabanca ile yaralayıp, onun kız kardeşi Nilgün Geçeri öldüren Yaşar Ereli, adliyeye sevk edildi.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Yaşar Ereli, oğluyla boşanma aşamasındaki gelini Eser Ereli ve onun kız kardeşi Nilgün Geçer ile dün öğle saatlerinde avukatlık ofisinde bir araya geldi. Taraflar arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Yaşar Ereli, üzerinde bulunan tabanca ile Eser Ereli ve Nilgün Geçere ateş edip kaçtı. Yaralanan 2 kardeşten Nilgün Geçer kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Eser Erelinin tedavisi sürüyor.
Yaşar Ereli, dün akşam saatlerinde Bahşılı ilçesinde saklandığı adreste yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Yaşar Ereli, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!