Türkiye

Kilis’te fidanlar toprakla buluştu

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KİLİSte 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde binlerce fidan toprakla buluştu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, her yıl 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde vatandaşlarla birlikte milyonlarca fidanı toprakla buluşturuyor. Etkinlik kapsamında Polateli İlçesine bağlı Güldüzü mevkisinde fidan dikimi yapıldı.

Etkinliğe Kilis Valisi Tahir Şahin, Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Coşkun, İl Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz, Hatay Orman Bölge Müdür Yardımcısı Şensu Küçükateş ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Kilis Valisi Tahir Şahin, Türkiyenin orman varlığını arttıran bir ülke olduğunu söyleyerek,“Bu başarı milletimizin çevreye doğaya toprağa olan vefasının ve devletimizin çevre politikalarındaki kararlılığının bir göstergesidir. Her dikilen fidan, geleceğe atılmış bir imzadır. Sizler o fidanları büyüttükçe Türkiye’nin umudu da büyüyecektirdiye konuştu.

Haber-Kamera: Reşit ÇELEBİOĞLU-KİLİS-DHA

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version