Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

KİLİS – Bakan Bak, afetzedelerin evlerini ziyaret etti

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 6 Şubat 2023te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin 2’inci yılında Kilis’te inceleme ve ziyaretleri kapsamında Kiliste yapılan deprem konutlarına yerleşen afetzedelerin evlerine de konuk oldu. Afetzedelere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileten Bakan Bak, durumlarını sordu.

EVLAT ATIYOR AMA DEVLET ATMIYOR

Afetzedelerden Hüsne Beşenk, evine kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, devletin her zaman yanlarında olduğunu ve evlerinin kısa sürede teslim edildiğini söyledi. Beşenk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana dua ederek şöyle konuştu:

“Allah razı olsun Cumhurbaşkanımızdan. Allah başımızdan eksik etmesin. Evlat atıyor ama devlet atmıyor. Cumhurbaşkanımız atmadı bizi. Bugüne kadar yanımızda oldu, teşekkür ederim hepinize, başta Cumhurbaşkanımıza. Allah kendisine sağlıklı, uzun ömürler versin, iyi ki var. İyi ki Türkiye’nin Cumhurbaşkanı. Cumhurbaşkanımızla onur ve gurur duyuyoruz. Bizleri sahipsiz bırakmadı. Allah’ın selamı ve rahmeti üzerinize olsun” dedi.

Haber: ANKARA, –

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir