Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Kazada ölen sürücü, 14 yıl önce geçirdiği kazada felç kalmış

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kaza, saat 22.00 sıralarında Edremit-Kalkım kara yolunda meydana geldi. Onur Yavaş’ın kontrolünü yitirdiği 10 KA 432 plakalı cip, şarampole devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin kontrolünde, engelli sürücü Yavaşın yaşamını yitirdiği belirlendi. Onur Yavaş’ın cipteki arkadaşları K.M., S.T., M.Ö., S.Ö. ve F.A.nin ise yaralandı. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılırken, Yavaşın cansız bedeni ise kaza yerindeki incelemenin ardından morga götürüldü.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden evli ve 1 çocuk babası Onur Yavaşın 2011 yılında Kaz Dağlarında geçirdiği trafik kazasında otomobilinin uçuruma yuvarlandığı, bu kazadan sonra belden aşağısının felç kaldığı ifade edildi.

Onur Yavaşın cenazesi, ikindi vakti Bekir Efendi Camiinde kılınacak namazın ardından Kadıköy Mahallesi Mezarlığında babasının yanına defnedileceği öğrenildi.

Kazaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Balıkesir'in Edremit ilçesinde cipin şarampole devrildiği kazada ölen engelli sürücü Onur Yavaş (Fotoğrafta) ve 5 arkadaşının piknikten döndüğü belirtildi. Yavaş'ın 2011 yılında kaza sonucu felç kaldığı öğrenildi. Fotoğraf: Edremit (Balıkesir),(DHA)

  • Balıkesir'in Edremit ilçesinde cipin şarampole devrildiği kazada ölen engelli sürücü Onur Yavaş (Fotoğrafta) ve 5 arkadaşının piknikten döndüğü belirtildi. Yavaş'ın 2011 yılında kaza sonucu felç kaldığı öğrenildi. Fotoğraf: Edremit (Balıkesir),(DHA)

Continue Reading
Reklam