Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Kazada ölen 2 gencin cenazeleri ailelerine teslim edildi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Ankara Çevre Yolunda gece saatlerinde meydana gelen kazada Berkcan Keleş yönetimindeki 06 KLS 68 plakalı otomobil, emniyet şeridinde park halinde duran 17 ZC 171 plakalı TIRa arkadan çarptı. TIRın dorsesinin altına girip hurdaya dönen otomobilde Berkcan Keleş ile yanındaki arkadaşı Ecrin Dedebağı yaşamlarını yitirdi, M.C. ise yaralandı.

OPTİSYENLİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİ

Keleş ve Dedebağının Ankara Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemleri tamamlandı. Ankara Medipol Üniversitesi Optisyenlik Bölümü 2nci sınıf öğrencisi olan Dedebağının yakınları Adli Tıp önünde gözyaşlarına boğuldu. Ağlayanları diğer yakınları teskin etmeye çalıştı. Dedebağının cenazesi, ailesi tarafından teslim alınıp toprağa verilmek üzere Eskişehire götürüldü.

Spor eğitmeni olan ve kendi iş yerini açmak için hazırlık yaptığı öğrenilen Berkcan Keleşin cenazesi de otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Keleş, toprağa verilmek üzere Ankara Sincan ilçesi Peçenek köyüne götürüldü.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Trafik kazasında hayatını kaybeden Berkcan Keleş (fotoğrafta) ve Ecrin Dedebağı'nın otopsi işlemleri tamamlandı. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

  • Trafik kazasında hayatını kaybeden Berkcan Keleş ve Ecrin Dedebağı'nın (fotoğrafta) otopsi işlemleri tamamlandı. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

  • Trafik kazasında hayatını kaybeden Berkcan Keleş ve Ecrin Dedebağı'nın otopsi işlemleri tamamlandı. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

  • Trafik kazasında hayatını kaybeden Berkcan Keleş ve Ecrin Dedebağı'nın otopsi işlemleri tamamlandı. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

Continue Reading
Reklam