Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Kayıp engelli aranıyor

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Çaya bağlı Ali İhsan Paşa Mahallesinde yaşayan İbrahim Yener, 15 Nisan günü annesiyle oturduğu evden çıktı. İbrahim Yenerin akşam dönmemesi üzerine annesi Sultan Yener (76) polise ihbarda bulunarak yardım istedi. İhbar üzerine polis ekipleri tarafından İbrahim Yener için arama çalışması başlatıldı. İbrahim Yenerin son olarak Konyada görüldüğü ve aramaların da bu bölgede sürdürüldüğü öğrenildi.

OÄŸlunun hayatından endiÅŸe ettiÄŸini söyleyen Sultan Yener, “2 kız ve 1 erkek evlat sahibiyim. Kızlarım baÅŸka illerde evli. EÅŸim yıllar önce vefat etti. OÄŸlumla yaşıyorum. Fakiriz. OÄŸlum yüzde 65 zihinsel engelli. Çayda tanımayan yoktur. Kendisine maddi manevi yardımda bulunurlar. O da bana getirirdi. Kimseye zararı dokunmaz. Zaman zaman Konyaya ablalarına giderdi. AkÅŸam gelmediÄŸi zaman onlara telefon eder garajda bulurlardı. Birkaç defa oldu. Fakat ÅŸimdi oralara da gitmemiÅŸ. Bir hafta oldu haber yok. Emniyete gittim bildirdim. Umutla iyi bir haber gelmesini bekliyorum” dedi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam